Tájékoztatás

2022.04.30. 08:41

Tatabányaiak figyelem: ha ez nincs a kukátokon, hétfőtől nem ürítik

Májustól Tatabánya családi házas övezetekben már nem ürít ki minden szemetest a szolgáltató, csak azokat amelyeken szerepelnek az érvényes matricák.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabánya Megyei Jogú Város

A város közösségi oldalán tájékoztatta a tatabányaiakat arról, hogy májustól csak a matricával ellátott szemeteseket üríti a szolgáltató. Mint írják, a családi házas övezetekben még januárban kapták kézhez a lakók azokat az érvényesítő matricákat, amelyeken szerepel az ingatlan címe és a 2022-es évszám is egy QR kóddal együtt.

Hangsúlyozzák, hogy a kapott matrica a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződést igazolja. A szolgáltató NHKV Zrt. kérte a lakosokat, hogy ezeket a matricákat helyezzék fel kukájukra. Ezzel a jelzéssel nem ellátott kukákat május 2-tól nem üríti ki a szolgáltató. Továbbá kiemelik, hogy az érvényesítő matricával, vagy érvényes hulladékszállítási szerződéssel nem rendelkező ingatlanhasználók az [email protected] emailcímen tudnak érdeklődni vagy a 34/801040-es telefonszámon. Fontos, hogy személyes ügyintézés csak időpontfoglalással lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában