Köszöntés

2022.03.08. 14:10

Szeretet és odafigyelés is jár a virág mellé nőnapkor (videó)

Tatabányai virágboltban is érdeklődtünk, mi a sláger az idén nőnapkor, de annak is megpróbáltunk utánajárni, hogy mire vágyik a nő, mivel kedveskedik a férfi ilyenkor.

V. P.

Sokan már a hét végén a március 8-ra, vagyis a nőnapra készültek. Rövid körképünkből pedig kiderült, hogy a szokásokhoz híven a legtöbb férfi ezúttal is virággal lepi meg szeretteit ezen a napon, illetve hogy a hölgyek is ennek örülnek a legjobban, az édességek mellett. Mint megtudtuk, a virágüzletekben a vágott és a cserepes virágok is egyaránt népszerűek. 

A megkérdezett férfiak az ajándéktárgyak mellett szívesen segítenek az otthoni feladatokban, vagy kedveskednek szép szavakkal a hozzájuk közelálló nőknek. A többség virággal is készül, legtöbben a vörös rózsát válasszák. A hölgyek egy része a virágnak, még mások az ékszereknek, vagy csokoládénak örülnek. A virágárusoknál ilyenkor a tavaszi, illatos virágokat keresik leginkább.

További részletek videónkban:

Címkék#nőnap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában