Felújítás

2022.03.17. 19:51

Megújul a 11-es főút esztergomi szakasza - változik a forgalmi rend

A városon is keresztülvezető 11 -es főút belvárosi szakaszát újítják fel, emiatt félpályás korlátozásra számíthatnak az autósok.

Kemma.hu

Forrás: Google Sreet View

Március 21-én megkezdődik a Bajcsy-Zsilinszky út Pázmány Péter utcától a Madách Imre úti lámpás kereszteződésig tartó szakaszának a felújítása, írja az esztergom.hu

A munkálatok előreláthatólag április 11-ig tartanak, ezen időszak alatt lámpás forgalomirányítás mellett félpályás útlezárások, és a munkavégzés miatti egyéb, időszakos korlátozások várhatóak. 

  • A tervek szerint március 21-22-én történik meg a felső aszfaltréteg felmarása,
  • ezt követi ütemezetten a csatorna aknafedlapok szintbe állítása,
  • végül április 8-tól 11-ig az aszfaltozás elvégzését tervezik.

Annak érdekében, hogy az útszakasz felújítása miatt kialakuló torlódás csökkenjen, a belváros forgalmi rendjét is módosítják. Megnyitják a 35 tonnánál kisebb össztömegű járművek előtt a  Kis Duna sétányt. Így az autósok a Liszt Ferenc utcán és a Kis Duna sétányon keresztül kikerülhetik a felújítással érintett szakaszt, és eljuthatnak a Lőrinc utcába, illetve a Bottyán Hídon keresztül a Prímás szigetre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában