Örökbefogadás

2021.11.08. 10:08

Szívszorító: nem tarthatja meg Oszkárt a gyászoló özvegy

Oszkár egy szerethető, fekete kan, akinek sürgősen új otthont kell találnia, mert az egyedül maradt özvegynek el kell költöznie és társa nem tarthat vele.

Kemma.hu

Forrás: Tatai Civil Állatvédők/Facebook

– Gazdim meghalt – Így kezdődött Oszkár, a fekete idős kan története a Tatai Civil Állatvédők Facebook oldalán. A kutya gazdája nem rég halt meg, és sajnos emiatt a kutyának új otthont kell találni. Ahogy Oszkár nevében írták „gazdimami” sajnos nem tudja fenntartani egyedül a házat, így költöznie kell, ám a hű társ oda nem tarthat az asszonnyal. Kilenc éven keresztül volt családtag a kutya, gazdája csak sírni tud a helyzet reménytelensége miatt, hiszen két hete van Oszkárnak, hogy új gazdát találjon.

Ahogy Oszkár nevében írják, mindig segített gazdájának a szerelésekben, vitte a szerszámokat neki, hogy gyorsabban kész legyen. Szereti az embereket és a cicákat és habár kutyákkal nem sok kapcsolata volt, soha nem bántotta őket. Az Állatvédők remélik, hogy a kutya kora ellenére mielőbb találnak valakit, akinek a gondjaira bízhatják az árván maradt, szerető kutyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában