tájékoztatás

2021.10.20. 06:56

Korlátozások az 1-es úton: útlezárás, kátyúzás, favágás több megyei szakaszon

Október 20-án az 1-es főút több megyei szakaszán is a forgalom korlátozását érintő munkákat végeznek. Almásfüzitőnél, Komáromnál és Ácsnál is lassabb lehet a haladás.

Kemma.hu

Budapest, 2017. május 19. Munkások dolgoznak a MOL szabadalma alapján fejlesztett és gyártott, gumibitumen technológiával készülõ pesti alsórakpart XIII. kerületi szakaszán 2017. május 19-én. A számos díjat nyert környezetbarát eljárással a közlekedés csendesebb, biztonságosabb és az út élettartama is hosszabb, mint a hagyományos aszfaltutaké. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Az Útinform információi szerint október 20-án napközben számos olyan munkára lehet számítani az 1-es úton, amely torlódást, hosszabb menetidőt okozhat. A főút megyénket érintő több pontján, Komáromnál, Ácsnál és Almásfüzitőnél is korlátozások lesznek érvényben a nap folyamán.

Mint írják, Almásfüzitőnél kátyúznak. A 79-es és a 80-as kilométer között 7.30 és 14.00 óra között jelzőőrök segítik a közlekedést. Ács és Gönyű között napközben favágók dolgoznak, félpályás korlátozás mellett. Az 1-es főúton Komárom átkelési szakaszán, a 87-es kilométernél fekvő vasúti átjárót felújítják, ezért a főutat lezárták, a forgalmat kijelölt terelőútra, az 1-es főút – 13-as főút – Igmándi út (132-es főút) útvonalra terelik. Biatorbágynál, a 12-es kilométernél lévő Ipari parknál buszmegállót, illetve gyalogos átkelőt építenek, ezért mindkét oldalon útszűkületre kell számítani. Abda átkelési szakszán a Bécsi utcában felújítják a kerékpárutat. Ezért a 134-es kilométernél, egy közel 500 méteres szakaszon a fél útpályát elkerítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában