Gyászhír

2021.10.15. 12:31

„Legenda volt” – bajtársukat gyászolják a tatabányai mentősök

Kollégájuk 66 évesen hunyt el. „Legenda volt” – írták róla közösségi oldalukon.

Kemma.hu

Forrás: OMSZ/Illusztráció

Székesfehérvári kollégájukat gyászolják a tatabányai mentőállomás munkatársai – erről adtak hírt " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalukon. Kajsza József, akit rengeteg tatabányai mentős ismert, 66 évesen hunyt el. „Legenda volt” – írták róla tatabányai bajtársai.

Kajsza József mentőtiszt, bajtárs emlékére a székesfehérvári mentőállomáson gyújtottak gyertyát a ResQ Székesfehérvár Alapítvány munkatársai. A számtalan " target="_blank" rel="noopener noreferrer">részvétnyilvánító hozzászólásból kirajzolódik egy maga után valódi hiányt hagyó, tiszteletreméltó, segítő- és áldozatkész szakember, munkatárs személyisége.

„Még ő tanított a mentőzés alapjaira.” – írta róla egy fiatalabb kollégája. – „Hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhettelek, tanulhattam Tőled!”. „Őszinte részvétem a hozzátartozóknak és a bajtársaknak! Nyugodjon Békében Józsi bácsi!” – nyilvánított részvétet több másik ismerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában