Tatabánya

2021.10.15. 21:00

Közösen készültek a téli feladatokra

A megyei rendőr-főkapitányság az együttműködő társszervek szakembereivel egyeztetett a rendkívüli téli időjárási viszonyokban végrehajtandó közös és összehangolt munkáról.

Sz. D. K.

Elhangzott, hogy minden szervezet felkészült a téli időjárással összefüggésbe hozható eseményekre. Fontos kulcsszóként említették a szervezettséget és elsődleges feladatként az emberéletek mentését. Kiemelték, hogy folyamatos a társszervek egymás közötti kapcsolattartása és a hatékony együttműködés érdekében a folyamatos információáramlás.

A rendőrök a következő hetekben már felkeresik azokat a helyeket, ahol a fedél nélkül élők meghúzzák magukat. Tájékoztatják őket, hol találnak melegedőt, ingyenes szálláshelyet maguknak, és ha kérik, további segítséget hívnak hozzájuk. Előfordulhat ugyanis olyan eset, hogy a hajléktalan nem ismeri a környéket, vagy nincs pénze, eszköze, hogy eljusson a legközelebbi melegedőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában