Koronavírus Komáromban: bezárták a Csillag Óvodát

Több fertőzöttet találtak a városban, köztük négy óvodai dolgozót is. Emellett szintén fertőzés miatt egy iskolai osztály is átállt digitális oktatásra.

K. D.

Eger, 2020. december 4. Berkes Gabriella Írisz diplomás ápoló hallgató koronavírusteszthez vesz mintát Kósáné Szabó Ildikótól, az Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája pedagógusától az intézményben 2020. december 4-én. Folytatódik az egészségügyi, a szociális, a bölcsõdei, az óvodai dolgozók és a pedagógusok gyorstesztelése, amelyben az orvosi, egészségügyi képzésben részt vevõk is segítenek kéthetes, fizetett gyakorlat részeként. MTI/Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Újabb hat koronavírus-fertőzöttet találtak Komáromban, az idősek otthonában és a hajléktalanszállón is elkezdték oltani azokat, akik ezt igényelték – jelentette be csütörtökön dr. Molnár Attila polgármester. Kiderült az is, a Csillag Óvodát be kellett zárni, mert négy olyan óvodai dolgozó fertőződött meg, akik minden csoporttal érintkeztek. A bezárásról a népegészségügyi központ javaslatára döntött az Oktatási Hivatal.

A Feszty-iskola 3. a osztályában át kellett állni a digitális oktatásra a járványügyi helyzet miatt. A polgármester arról is beszélt, az idősek otthonában és a hajléktalanszállón már elkezdődött a bent lakók és a dolgozók oltása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában