Crespo Rodrigo szerint a visszatéréshez elengedhetetlen a védőoltás

Crespo Rodrigo, a Jászai Mari Színház, Népház igazgatója a koronavírus elleni védőoltás fontosságáról beszélt.

S. G.

Mindannyiunk érdeke, hogy minél előbb megszabaduljunk a járványtól

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A 24 Óra és a Kemma.hu feladatának érzi a pandémia elleni küzdelemben, hogy felhívja a figyelmet az oltás beadatásának fontosságára. Ezúttal Crespo Rodrigo, a Jászai Mari Színház, Népház igazgatója mondta el véleményét a témával kapcsolatban.

Mindannyiunk érdeke, hogy minél előbb megszabaduljunk a járványtól
Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

– Úgy gondolom, az életünk normális kerékvágásba való visszatéréséhez, hogy társas életet tudjunk élni, megmaradjanak a munkahelyek, elengedhetetlen eszköz az oltás, talán az egyetlen – mondta Crespo Rodrigo.

Hozzátette: a színházi szférát is hátrányosan érinti a pandémiás helyzet, azonban folyamatosan dolgoznak, próbálnak, hogy a nyitás első pillanatától fogadhassák a nagyérdeműt.

– Tiszteletben tartom mindenki véleményét – tette hozzá a direktor –, szerencsére mindenkinek megvan a lehetősége, hogy eldöntse, beadatja-e az oltást, vagy nem. Ugyanakkor azt remélem, minél több információ áll rendelkezésre és minél több közvetlen tapasztalattal találkoznak azok, akik most még idegenkednek az oltástól. Talán belátják, mindannyiunk közös érdeke, hogy minél hamarabb megszabaduljunk ettől a járványtól.

Olvassa el azt is, miért tartja fontosnak a védőoltást Jakobi Anna, tatabányai festőművész!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában