elismerés

2020.12.02. 07:44

Rendkívüli helytállásukért szociális munkásokat és rendőrt jutalmaztak Kisbéren

A rendkívüli jogrend miatt ezúttal szűk körben adták át az elismeréseket a városházán.

G. D. V.

Kovács János veszi át az elismerést Sinkovicz Zoltántól

Forrás: beküldött

Immár hagyománnyá vált Kisbéren, hogy minden évben megünnepelik a szociális munka napját és a rendőrnapot. A rendkívüli jogrend miatt ezúttal szűk körben adta át a jutalmakat Sinkovicz Zoltán polgármester a városháza dísztermében.

A város vezetője köszöntőjében elmondta, hogy ezek a jutalmak és a munkájukért járó köszönet, igaz, hogy a személyeknek szól, de rajtuk keresztül a két ágazat valamennyi, mintegy 130 fő dolgozójának is. Ők azok, akik munkájukat legjobb tudásuk szerint, megbecsüléssel végzik, és a mostani rendkívüli helyzetben is erőn felül teljesítenek a járvány megfékezésében és a rend fenntartásában.

Kovács János veszi át az elismerést Sinkovicz Zoltántól
Fotó: beküldött

Elismerést kapott Kovács János rendőr törzszászlós, a helyi rendőrkapitányság rendészeti osztályának, szabálysértési előkészítő csoportjának referense. A díjazott 1998 óta teljesít szolgálatot a Kisbéri Rendőrkapitányságon. Több évtizedes tapasztalatával rendszeresen előmozdítja a szabálysértési eljárások eredményességét, így növelve a környező településeken élő lakosság biztonságérzetét. Ellátja továbbá a közterületi kamerarendszerrel kapcsolatos teendőket, a lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása céljából.

Szintén jutalmat kapott Pál Gyuláné, az Őszi Napfény Idősek Otthona vezető ápolója, aki már 1986 novembere óta dolgozik az intézményben, kezdetben segédápolóként, majd 1991-től szociális gondozóként. 1998-tól osztályvezető ápolóként, majd a volt főnővér nyugdíjba vonulása után, 2008 óta vezető ápolóként látja el lelkiismeretesen feladatait.

Elismerésben részesült Kiss Tiborné, az Őszi Napfény Idősek Otthona szociális gondozója, Szőke Gizella, az Őszi Napfény Idősek Otthona szakácsnője, Szabó Erzsébet, a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központ szociális gondozója, aki 2003-tól először az intézmény jogelődjénél környezetvédelmi felelősként, majd 2006-tól, az intézmény megalakulása óta házi gondozóként lát el feladatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában