mesés táj

2020.01.06. 20:00

Lenyűgöző légi felvételen 2020 első dobogókői hava

Olvasón, Tóth Krisztián lenyűgöző légi felvételen örökítette meg az újesztendő első havazását, amely fehérbe borította a Dobogókőt.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Ha tél, akkor természetesen mindenkinek a hó és a havazás jut eszébe, azonban az eddigi időjárás mindösszesen kétszer varázsolta fehérré megyénk tájait. Januárban járva ez pedig igencsak kevésnek mondható. Ennek sokan örülnek, de sokan vannak azok, leginkább gyerekek és fiatalok, akik legnagyobb téli vágya egy igazi hógolyócsata, hóember építés vagy szánkózás.

Legutóbb január 4-én gondolta úgy az időjárás, hogy fehér csapadékkal lep meg minket. Azonban a hónak csak megyénk magasabban fekvő területein lehetett örülni. Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton a megyénk felett elhaladó csapadékhullám, kis mennyiségben havat hozott magával és a Dobogókő táját fehér lepellel borította be. Mennyisége nem volt jelentős, de megmaradt, ezzel csodás látványt tárva a kilátogató kirándulok és a havat látni vágyók számára.

Olvasónk, Tóth Krisztián többször küldött már szerkesztőségünk számára lenyűgöző felvételeket és képeket. Most is hasonló képen cselekedett és megörökítette az idei esztendő első havazását és a hóba burkolódzó Dobogókőt. A drónfelvételén jól látható, hogy milyen sokan érkeztek a csúcsra, hogy a hóban sétálva és szórakozva élvezzék a táj szépségét.

Krisztián nem csak légi felvételt készített, hanem képekben is megörökítette Komárom-Esztergom megye első új évi havazását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában