tömegközlekedés

2019.12.03. 09:11

Kedd hajnalban helyreállt a vonatközlekedés, menetrend szerint járnak a vonatok

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a tegnapi havazás miatti fennakadások megszűntek és minden vonalon menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Kemma.hu

Újraindulnak a járatok a Déli pályaudvarról, befejezték a karbantartást.

Fotó: MÁV

A hétfői havazás nemcsak az utakon okozott fennakadásokat, a vasútvonalakon is késésekre lehetett számítani. A Budapest-Esztergom vasútvonalon a legkevesebb 15-59 perc késésben voltak a menetrendszerinti vonatok a Magyar Államvasutak térképe szerint. A Nyugati pályaudvaron a váltóberendezés okozott problémát.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint kedden hajnalban minden vonalon rendben megindult a vonatközlekedés, nincsenek fennakadások a vasúthálózaton. A reggeli csúcsforgalom rendben zajlik a budapesti elővárosi szakaszokon is. A szobi vonalon néhány vonatnál 5-10 perccel hosszabb menetidő előfordul, illetve a ceglédi vonalon egy korábbi, rövid ideig fennálló műszaki hiba miatt több vonat 10-15 perces késéssel halad a főváros felé. A vasúttársaság arra kéri az utasokat, hogy a peronokon, lépcsőkön óvatosan közlekedjenek, a folyamatos takarítás ellenére csúszós szakaszok előfordulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában