a megye 7 csodája

2019.11.02. 18:34

Büszkék a sziklákra az epöliek

A megye 7 csodája verseny emléktábláját kollégánk, Walczer Patrik adta át Tácsik Attila polgármesternek.

Walczer Patrik

Forrás: MW

Környezetbarát vállalkozásba fogott a Mediaworks Hungary Zrt., a cégcsoporton belül a 24 Óra. Kerestük a helyi természeti szépségek közül megyénk hét csodáját. A júliusi jelölés, majd az augusztusi olvasói szavazás után – a 24 Órában és a kemma.hu honlapon történt – a húsz jelöltből hét győztes maradt. Úgy gondoltuk, egy-egy emléktáblát átadva, amelyet a helyszíneken láthatnak az arra járók, megerősíthetjük, hogy ilyen csodálatos helyek vannak szűkebb hazánkban. Az egyik nyertes az Epöli sziklák.

– Hálásak vagyunk azért a rengeteg szavazatért, amelyet az olvasóktól kaptunk. Úgy gondolom, hogy Epöl jelképének és meghatározó természeti értékének számít ez a község mellett magasodó domb. Reméljük, hogy ez a hely a versenynek köszönhetően még nagyobb ismertségre tehet szert és a Gerecse hegység nyugati oldalán élők is felkeresik majd a sziklákat – mondta Tácsik Attila polgármester.A megye 7 csodája verseny emléktábláját kollégánk, Walczer Patrik adta át Tácsik Attila polgármesternek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában