osztálytalálkozó

2019.10.24. 20:00

Testnevelő tanáruk 50 év távlatából is emlékszik árpádos diákjaira

Ötven év múltán is megmaradt a jó kapcsolat az Árpád Gimnázium 1969-ben ballagott francia tagozatos diákjai között, akik rendszeresen szerveznek találkozókat.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

Örökifjú hölgyek szerveztek a közelmúltban különleges találkozót Tatán. Ötven évvel ezelőtt, 1969-ben végeztek a tatabányai Árpád Gimnázium francia tagozatán.

Boda Andrásné, szervező elmondta: azok kivételével, akik már sajnos „igazoltan voltak távol” mindenki eljött a találkozóra. A zömében ősz hajú hölgyek kezdeti zavarodottsága pillanatok alatt elillant s a csacsogó hölgyek ott folytatták a beszélgetést és a kacagást, ahol az érettségi után, félszáz évvel ezelőtt abbahagyták.

Tanáraik közül régi testnevelőjük, dr. Salzmann Györgyné tudott csak részt venni az emlékidéző jubileumi eseményen. A mai napig jó egészségnek örvend, s kiváló a memóriája, hiszen jólesően vette tudomásul az osztály, hogy mindenki nevére és a jelesebb történésekre is emlékezett.

Az osztály rendszeresen szervez találkozókat, s örömmel emlékeznek vissza a régi időkre, az elmúlt ötven évre. Megemlékeztek a végleg eltávozott társaikról, tanáraikról is. A vidám társaság elhatározta: a jövőben gyakoribbá teszik a hasonló összejöveteleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában