Helyi közélet

2019.09.15. 14:10

Kínát is megjárta a Tündérszépek természetes szépsége

Természetességével hódít Geiger Zsanett, az idei Tündérszépek első udvarhölgye: a 18 éves lány arra buzdítja a dekoratív lányokat, hogy már most jelentkezzenek a 2020-as versenyre, nehogy lemaradjanak!

Kemma.hu

Forrás: MW

Zsanett magabiztosan mozog a kamerák előtt, öt éve modellként dolgozik. A Tündérszépek 2020 apropóján részt vett egy fotózáson a királynővel, Fábián Evelinnel. A kattintások között mesélt a Borsonline.hu-nak hogyan kell felkészülni egy ilyen versenyre.

Zsanettre Facebookos fényképei alapján figyeltek fel (Fotó: Borsonline)

Zsanett tizenhárom éves volt, amikor Facebookon meglátta valaki a képeit, és üzent, hogy egy ügynökség válogatót tart, így érdemes lenne jelentkeznie.

– Anyáékkal megbeszéltem, hogy elmegyünk, és így kerültem a pályára. Elkészítették a portfólióm, és leszerződtem. Tizennégy évesen már Kínában is dolgoztam. 173 centi magas vagyok, elsősorban fotós munkáim vannak, de voltam kifutón is.

Mint meséli tavaly is sikerült megnyernie szépségével a zsűrit és Kecskemét szépének választották, idén pedig megnyerte a Méz és Meggyfesztivál szépségversenyét.

Korona és tízmilliós össznyeremény a jutalom! Jelentkezz!

Ha kedvet kaptál, 16 és 30 között vagy, Komárom-Esztergom megyében élsz, tanulsz vagy itt születtél, vegyél példát az első széria szépségeiről, ne habozz, jelentkezz, mert csak 30 lány kap esélyt, hogy bejusson a megyei fordulóba és így esélyt kapjon, hogy a tízmillió forint összedíjazású szépségversenyen képviselje megyénket és akár még egy modellszerződést is bezsebeljen.

Zsanett véleménye szerint egy ilyen versenyben való részvételhez elengedhetetlen a talpraesettség és az, hogy a versenyző el tudja adni magát a kifutón, vagy egy videóban, de ha baj ha valaki kicsit visszahúzódóbb.

– Akikben nincs meg a talpraesettség, azoknak meg azért érdemes, hogy tapasztalatokat szerezzenek egy következő alkalomra. El kell hinni, hogy a fotós jó képeket akar készíteni. Úgy is lehet indulni, hogy megnyerem, és úgy is, hogy megnyerhetem.

Zsanett elárulta, hogy egy szépségversenyre történő felkészülés nagy nagy áldozatokkal jár. Már hetekkel sőt hónapokkal hamarabb neki kell állni tudatosan készülni a versenyre.

Zsanett tippjei a Tündérszépeknek: – Legyél ápolt, sportolj is, és gyakorolj otthon a tükör előtt beszélni. A hajadra és a körmödre is fektess hangsúlyt! (Fotó: Borsonline)

 

– Hónapokkal korábban neki kell állni, hogy a bőr ápolt legyen, a haj szép legyen. Az igényesség nagyon látszik. Én a természetesség híve vagyok hajszínben, körömben és szemöldökben is, ahogyan a plasztikázásban sem hiszek. Szép a hosszú haj, de nem a derékig érő, mert az már kevésbé kezelhető. Inkább érjen hátközépig. Nem árt konditerembe is elmenni, és gyakorolni a nézők előtti beszédet.

A Kínát is megjárt modell a tanulásra is nagy hangsúlyt fektet. Szeptembertől a Szegedi Tudományegyetemen kezdi meg tanulmányait, ahol televíziós műsorkészítést fog tanulni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában