fesztivál

2019.06.15. 17:00

A zongorák is virágba borulnak a Vízzenén

Június 28-30. között a vízé, a zenéé és a virágé lesz a főszerep Tatán. A remek koncertek és vízi programok mellett virágcsodákat és virágos csodákat is láthatnak majd azok, akik kilátogatnak az Öreg-tó partjára.

Sz. A.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál szervezői az idén is kiemelt figyelemmel szervezték meg a virágos programokat, amelyek között, az új negyedszázad jegyében egy igazán impozáns újítással is készülnek.

Persze a megszokott és szeretett virágkötő verseny sem maradhat el. A Virágkötészeti Magyar Bajnokság évek óta olyan magas színvonalú, hogy ország-világ csodájára jár az itt született virágkompozícióknak. Ennyi szépség egy helyen, és mindez a nyár virágaiból, ritkán látható. Az idén a szerelmeseknek fog igazán kedvezni a viadal. A versenyzők menyasszonyi táskadíszt, esküvői fejdíszt és esküvői háttérfalat álmodnak majd meg virágból, az eredmény pedig a Törökkori átjáróban lesz látható. A volt piarista rendház kápolnájában 53 művész munkáiból nyílik meg a Mezők lilioma című kiállítás a Vízzene előestéjén.

Mindemellett pedig össze is kapcsolódik virág és zene a fesztiválon, méghozzá nem is akárhogyan: virágba borulnak a zongorák ugyanis: bizony, különleges, zenélő „virágkiállítás” születik a 26. Víz, Zene, Virág Fesztiválon, Program és jegyvásárlás: vizzenevirag.hu

Ezek is érdekelhetik