két év

2018.11.26. 07:02

Bérlakásokra pályázhatnak a fiatalok Komáromban

Bérlakásokra és bértámogatásra pályázhatnak, azok a 18–35 év közötti komáromiak, akik a városban képzelik el jövőjüket és itt kívánnak családot alapítani.

N. T.

Forrás: Shutterstock

Az „Esély Otthon” elnevezésű programnak köszönhetően 21 önkormányzati bérlakást újítanak fel a városban, amelyekbe az elkövetkezendő 6 évben, pályáztatás útján háromszor 21, a célcsoportba tartozó fiatalnak vagy családnak tudnak lakhatást biztosítani maximum 2 éven keresztül.

A lakhatás biztosításán kívül a projektidőszakban 1-1 évig 25-25 fő részesülhet helyi munkavállalást ösztönző anyagi támogatásban is. A pályázat benyújtható személyesen az Arany 17. Rendezvényközpontban működő Projekt Irodában, hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra, pénteken 8 és 12 óra között, valamint postai úton a Komáromi Polgármesteri Hivatal címére, vagy elektronikusan az e-Papír felületén keresztül, saját ügyfélkapuval a Komárom Város Önkormányzat opció alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában