befejezték a nyomozást

2018.02.18. 07:44

Hűvösre kerülhet a komáromi tablettolvaj

Két alkalommal lopott tabletet az egyik komáromi áruházból B. Gábor. Elsőre még megúszta, másodjára viszont elkapták. A sorsa felől a bíróságon döntenek majd.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Gábor ellen, a keletkezett iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Mint a Kemma.hu is megírta, B. Gábor február 5-én 16 óra előtt egy komáromi áruházban két táblagépet rakott a kosarába, majd egy próbafülkébe vitte azokat. Az egyik készüléket a dobozából kivette és azt a ruházata alá rejtette, a másikat pedig a kosárban hagyta. A férfi az áruházból fizetés nélkül kívánt távozni, azonban őt az áruház kijáratánál a biztonsági őr ellenőrizte, majd értesítette a rendőröket, akik lefoglalták a férfi ruházatába rejtett táblagépet és megtalálták az üzletben hagyott másik számítástechnikai eszközt is.

A csomagolással szemben sem finomkodott a komáromi szarka
Forrás: police.hu

B. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az is kiderült, hogy a férfi február 4-én délután egy másik táblagépet is ellopott az áruházból, amit később értékesített.

(Nyitókép: montázs/Shutterstock)

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában