Szeméremsértés

2024.03.07. 09:15

Stoppos lány került bajba az őt felvevő férfi kocsijában

A szeméremsértés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a sofőrrel szemben. A férfi a kiskorú stoppos lányt akarata ellenére simogatta.

Kemma.hu

A vádirat szerint a büntetlen férfi  2022. novemberében Esztergomban, a Csenkei híd környékén az autójába felvett egy stoppost. Az akkor 16 éves lányt, aki a jobb első ülésre ült, Esztergom lakott területére vitte.

A férfi útközben a lány combját simogatta, sőt a nemi szerve felé közeledett a kezével, azt majdnem el is érte. Ekkor a lány elhúzódott, eltolta a férfi kezét, ám az elkövető ezután is folytatta a simogatást, szexuális kapcsolatra ajánlkozott és azt ajánlgatta a lánynak, hogy igyon valamit.

A férfi később is, amikor összetalálkozott a sértettel, próbált hozzá közeledni. A lány ezt minden alkalommal visszautasította.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől, amellyel 18. életévét be nem töltött személlyel foglalkozna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában