Fejlemény

2024.03.09. 14:13

Elfojtották a lángokat a visegrádi Silvanus Hotelben

Pár órányi küzdelmet követően sikerült eloltani a szombat délelőtt fellobbanó lángokat Visegrádon. A Silvanus Hotelben nem történt személyi sérülés.

Kemma.hu

Az egységek tizennégy vízsugárral elfojtották a lángokat Visegrádon, a kigyulladt Silvanus Hotelben, ahol annak negyedik szintje és tetőszerkezete égett, a Feketehegy utcában – számolt be a hírről a katasztrófavédelem szombaton kora délután.

Sikerült megfékezni a Silvanus Hotelben felcsapott lángokat
Forrás: Vitályos Eszter/Facebook

Vitályos Eszter, a Pilis-Dunakanyar térség országgyűlési képviselője is megszólalt Facebook-oldalán a történtekkel kapcsolatban. Posztjában elmondta, hogy a tűzoltók szakszerű munkájának köszönhetően sikerült körbezárni  a tüzet, az erős szél is nehezítette az oltást. Az épületbe még nem biztonságos bemenni, a tető és a teljes 4. emelet, valamint a 3. emelet egy része is leégett. A szállóvendégeket a tornacsarnokba szállították. Ide várnak pokrócokat és takarókat. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Ez történt a Silvanus Hotelben

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, kigyulladt és teljes terjedelmében égett a visegrádi Silvanus Hotel negyedik szintje, a Feketehegy utcában szombat délelőtt. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. 

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalui önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. A keletkezett füst az egész környéken, messziről is jól látható, amelyet egy járókelő meg is örökített, és a Kemma.hu rendelkezésére bocsájtotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában