Tűzeset

2024.01.26. 11:51

Két nap alatt két lakástűzhöz is riasztották vármegyénk tűzoltóit +fotók

Oroszlányi és tatabányai tűzoltók végezték az oroszlányi faház oltását szerda délután. Csütörtök este Tarjánban gyulladt ki egy ház.

Kemma.hu

Teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres faház szerda délután Oroszlányban, a Nyíres dűlőn. A helyszínre elsőként kiérkezett oroszlányi önkormányzati tűzoltók légzőkészülék használata mellett, egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az oltási munkálatokban a tatabányai hivatásos tűzoltók is részt vettek. Az utómunkálatok során az egységek kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzásokat. A tűz észlelésekor mindenki szerencsésen elhagyta az épületet. Az épületben élő két személy ismerősöknél kapott szállást.

Teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres faház szerda délután Oroszlányban
Forrás: Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűz keletkezett csütörtök este egy családi ház szobájában, Tarjánban, a Kossuth téren. A lángok átterjedtek a tetőtérre is. A tatabányai hivatásos, valamint a vértestolnai és a tarjáni önkéntes tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az oltási munkálatoknál húsz tűzoltó dolgozott egyidejűleg. Az egységek az utómunkálatok során a tetőszerkezetben található izzásokat szüntették meg. A tűz keletkezésekor a házban senki nem tartózkodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában