Jelentkezés

2023.10.31. 10:03

A rendőri hivatást népszerűsítették vármegyénkben is

A Komárom-Esztergom vármegyei toborzók a tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokba látogattak el október 29-én.

Kemma.hu

A helyi rendőrök az érdeklődőknek a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatokról tartottak tájékoztatót.

Mint írták: továbbra is várják rendőrök, iskolaőrök, határvadászok jelentkezését vármegyénkben. A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő személyek jelentkezhetnek. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó, bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

A pályázatokat postai úton a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére lehet megküldeni: 2800 Tatabánya, Komáromi u. 2., illetve azok leadhatók bármelyik rendőrkapitányságon. Elektronikusan a [email protected] e-mail címen várjuk a jelentkezéseket. Munkatársaink készségesen tájékoztatják az iskolaőri szolgálat után érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában