Felépülés

2023.07.20. 07:00

Már mosolyog a Tardos-Tata közti balesetben súlyosan megsérült fiatal anyuka

Noémiért több százan imádkoztak, hogy meggyógyuljon. Mentőhelikopterrel szállították kórházba a baleset után.

Goletz-DeáK Viktória

Újabb jó híreket osztott meg a tardosi közösségi oldalon a Tata-Tardos közötti baleset súlyos sérültjének édesanyja. Mint írta, Noémi egyre jobban van, már nem kell lélegeztetni, magához tért, és már oxigénmaszk sincs rajta.

– Mikor bementünk hozzá, széles mosollyal várt minket, és integetett nekünk. Lehet vele beszélni, kért enni, inni, nem fáj már neki annyira mint korábban – írta Noémi édesanyja, aki azt is elárulta, hogy hamarosan átszállítják lányát a traumatológia osztályra gyógyulni.

–  Túl vagyunk a nehezén, most már a gyógyulásra koncentrálunk. Mindenkinek köszönjük az imákat, az érte való aggódást, nagyon sokat jelentett nekünk ebben a nehéz időszakban – mondott köszönetet minden aggódónak. 

Mint arról korábban beszámoltunk: július 4-én, kedden súlyos baleset történt Tata és Tardos között. A helyszínre a tardosi önkéntes és a Tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az öreg Skodában utazó 27 éves édesanyát feszítővágó segítségével emelték ki a járműből és mentőhelikopter vitte kórházba.

A rendőrségtől a baleset után megtudtuk, hogy az autóban utazó fél éves kisbaba nem volt szabályosan beköthető  gyerekülésben a balesetkor. Hároméves testvére viszont beköthető gyerekülésben ült. Mindkét gyermeket megfigyelésre szállították kórházba. Később a nagymama a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a régi Skodákban nincsen a hátsó ülésen biztonsági öv, ezért gyerekülést sem lehet bekötni. Azonban Noémiék külföldről vásároltak egy merev falú, mély, kipárnázott mózeskosarat és abban utazott a baba, akinek egyébként semmi baja nem lett a balesetben.

Az ütközésben részt vevő másik járműben is utazott két kisgyermek, egy 2, illetve egy 5 éves. Információink szerint ők sem sérültek meg komolyabban a baleset során. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában