Közös ima

2023.07.07. 16:05

Lélegeztetőgépen van a fiatal anya, aki Tardos-Tata között frontális balesetet szenvedett

Közös imádkozásra kér mindenkit lánya gyógyulásáért a Tata - Tardos közötti frontális baleset súlyos sérültjének édesanyja.

Kemma.hu

Forrás: Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Fotó: László Krisztián tű. őrm.

Tardos közösségi oldalán osztotta meg szívhez szóló kérését egy édesanya, aki súlyosan sérült lánya gyógyulásához kér erőt és támogatást, akár egy közös ima formájában is. Mint írta: július 4-én, kedden délelőtt tardosi lányát nagyon súlyos autóbaleset érte Tata -Tardos között, amikor hazafelé tartott. Vele voltak 2 és fél éves és 5 hónapos kisfia is.

A gyermekeknek csodával határos módon nem lett komolyabb sérülése. Mindketten megfigyelésen vannak bent a Szent Borbála kórház intenzív osztályán. 

A nagylányom, Noémi viszont életveszélyes állapotban fekszik, sokórás műtét után az intenzív osztályon, lélegeztetőn, altatják. Kérünk mindenkit, aki teheti, gondoljon rájuk , ránk szeretettel, vagy imádkozzon a értük név szerint így ismeretlenül is, mert nagyon nagy megpróbáltatásban van a családunk

– írja az édesanya.

A súlyos balesetről, hogy frontálisan ütközött két gépkocsi Tata és Tardos között július 4-én, kedden délelőtt, a Kemma.hu is beszámolt korábban. A tatabányai hivatásos és a tardosi önkéntes tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek az egyik járműből. A helyszínre pedig mentőhelikopter is érkezett. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában