Eltűnt

2022.07.05. 11:01

Komáromból eltűnt lányt keres a rendőrség

A 13 éves Erina június 29-én tűnt el a komáromi gyermekotthonból. A Komáromi Rendőrkapitányság a fiatal lány eltűnése kapcsán a lakosság segítségét kéri.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság  eljárást folytat Szegvári Erina eltűnése kapcsán. A 13 éves lány 2022. június 29-én távozott a komáromi gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Szegvári Erina 155 centiméter magas, barna szeme és barna haja van, kerek arcú, erős testalkatú. Különös ismertetőjele a karjain található vágások. Eltűnésekor fekete nadrágot és világos pólót viselt, írja a police.hu.

Eltűnt lány Komárom
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában