Büntetés

2022.03.30. 06:56

Trágyával etették, megverték a dílert Komáromnál - videóra vették az alázást

Az átverés miatt a díler vevői, két férfi állt bosszút, nőismerősük videóra vette az egészet. A bíróságon újabb tárgyalást tartanak az ügyben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben, a Komáromi Járási Ügyészség vádirata alapján a Komáromi Járásbíróságon április 13-án tartandó ülésen várható ítélethozatal az ügyben, tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Szabó Ferenc, Tatabányai Törvényszék sajtószóvivője.

Amint arról beszámoltunk, az áldozat pénzzel tartozott a két férfinak, akikkel megbeszélte, hogy droggal fizet. Azonban kábítószer helyett egy MSM nevű anyagot adott nekik. Az átvert páros ezért megbeszélte, hogy „megleckéztetik” a csalót: követelésük érvényesítése érdekében megverik. 

2020. július 19-én az esti órákban rávették a férfit, hogy autóval menjen velük a Komárom határában lévő földútra. Ott kirángatták a járműből, majd testszerte ütlegelni kezdték, miközben 10 ezer forintot és egy telefont követeltek tőle. A bántalmazást a férfiakkal érkező nő mobiljával videóra vette, miközben felszólította az áldozatot, hogy „könyörögjön az életéért”, valamint a társait is biztatta.

A két férfi végül egy gödörbe nyomta az összevert embert, szájába trágyát, és a sértett által előzőleg nekik átadott fehér port tömték, majd ismét nagy erővel ütlegelték és megrugdosták. Ennek következtében a sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okoztak, illetve a szemtájékot ért behatás alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására is. A vádlottak ezenkívül a sértettől elvettek hatezer forint készpénzt, egy baseball sapkát és egy 70 ezer forint értékű mobiltelefont. A komáromi rendőrök a sértettől elvett sapkát és telefont később lefoglalták.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság az elkövetőket végrehajtandó börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra ítélje, valamint a lefoglalt baseball ütőt kobozza el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában