egy hónap

2020.07.31. 14:07

Kénport vettek drog helyett, trágyadombba lökték a „dílert”

Letartóztatták azt a két férfit és nő társukat, akik a minap kamu kábítószert vettek. A „dílert” megalázó módon alázták és büntették meg az átverésért.

Kemma.hu

Letartóztatták azt a két férfit és nő társukat, akik a minap kamu kábítószert vettek. A „dílert” megalázó módon alázták és büntették meg az átverésért.

Forrás: Shutterstock

Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész tájékoztatása szerint a Komáromi Járási Ügyészség indítványára a helyi járásbíróság nyomozási bírája július 31-én önbíráskodás bűntettének elkövetése miatt letartóztatta azt a két férfit és egy nőt, akik tartozás és drog helyett átadott kénpor miatt alázták meg és bántalmazták az „eladót”. Ahogy arról korábban beszámoltunk, baseballütővel is fenyegették a férfit.

A gyanúsítottak július 19-én az esti órákban rávették a férfit, hogy autóval menjen velük Komárom város határában lévő földútra. Ott H. L. és K. J. többször testszerte megütötte a sértettet, mert az tartozott nekik és korábban drog helyett kénport adott nekik. Ezt követően a férfit egy trágyagödörbe nyomták, szájába trágyát tömtek, tovább bántalmazták, majd hárman elvették tőle a pénzét, és a mobiltelefonját.

Az ügyészség indítványával egyezően a nyomozási bíró a gyanúsítottak letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy D. Gy.-vel és a két férfivel szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a sértettet és a tanúkat jogellenesen befolyásolnák, valamint a két férfi vonatkozásában az is, hogy szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követnének el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában