Őrizetbe vették

2022.01.04. 12:36

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia Tardoson, ezt hagyta maga után (képek)

A 42 éves tardosi férfi a gyanú szerint ruhát és szerszámokat lopott egy házból. A tatai rendőrök még aznap elfogták és őrizetbe vették.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A tardosi férfi saját otthon aludt január 3-án virradóra. A hajnali órákban arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia, ezért elindult, és bejárta a környező utcákat. Egyszer csak egy lakatlannak tűnő házra lett figyelmes. Bemászott az egyik ablakán, majd az ingatlanból ruhákkal és szerszámokkal együtt távozott.

A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát. A férfit 15 óra 30 perckor el is fogták, sőt a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták.

Az egyenruhások a 42 éves férfit előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség ezután a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. Nem volt már ismeretlen a rendőrök előtt: korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában