Boltot nyitottak

2022.01.07. 08:30

A dorogi dílerek kimérték, csomagolták és albérletükben árulták a drogot

Marihuánát és amfetamint értékesítettek. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárás. Tovább marad rács mögött.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a dorogi férfinak, akik rendszeresen értékesített kábítószert – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Az indítvány szerint a dorogi férfi az élettársával együtt a dorogi albérletükben értékesített marihuánát és amfetamint. A férfi 2019-ben arra kérte élettársát, hogy a hozzájuk érkező fogyasztóknak adja át az előre összekészített csomagot, és eseténként vegye át azok ellenértékét. A nő ennek mintegy 20 alkalommal eleget is tett. Előfordult az is, hogy a nő végezte a kábítószerek kimérését és azok csomagolását.

A dorogi férfi a kábítószer értékesítéséből befolyt pénzből fizette az albérlet költségeit, valamint vásárolt 3 millió 500 ezer forintért egy ingatlant, és 500 ezer forintért egy gépkocsit is.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a dorogi férfi letartóztatását három hónappal hosszabbítsa meg. A bíróság ülést tartott, azon a gyanúsítottat meghallgatta,  azt követően meghozott végzésében a letartóztatást meghosszabbította 2022. február 9-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában