nyomozás

2021.11.29. 08:23

B. M.-nek pénz kellett, így ellopta a haverja 700 ezres laptopját a lábatlani szállóról

Egy lábatlani munkásszállóról lopott el egy laptopot a kecskeméti férfi. Az esztergomi rendőrök befejezték a vele szemben folytatott eljárást.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: duol.hu

A 29 éves gyanúsítottnak anyagi gondjai voltak, ezért úgy döntött, valahogy pénzhez jut. Egy lábatlani munkásszállón tartózkodott február 11-én, amikor egyik ismerőse áthívta őt, hogy megmutassa neki a laptopját.

Másnap úgy döntött, ellopja a készüléket, ezért az ajtót benyomva bement a sértett szobájába, és elhozta onnan a több mint 700 ezer forintot érő gépet. B. M. ezt követően hazautazott, és pár nap múlva eladta a laptopot, az érte kapott pénzt pedig elköltötte. A laptop tulajdonosa február 13-án tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították az elkövetőt, a 29 éves kecskeméti lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben a rendőrség novemberben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában