Kikapcsolódás

2022.07.24. 23:43

Bridgestone és Güntner: csúcsérdeklődés a családi napokon

Utoljára 2019-ben várták családi napokra munkavállalóikat a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.-nél és a Güntner-Tata Kft.-nél. Két év kihagyás után 2022 nyarán újra megszervezték a japán és a német cég magyarországi leányvállalatainál azt a napot, amely során a dolgozók férjükkel, feleségükkel és persze nem utolsó sorban gyermekeikkel együtt szórakozhattak, barátkozhattak.

M. K.

A gyerekek reggeltől estig kitűnően szórakoztak a BRIDGESTONEság Napon

Forrás: Beküldött

Fotó: Felszeghy Áron

A Bridgestone tatabányai gyárában 3300, a Güntner-Tatánál 2600 volt azoknak a száma, akik előzetesen jelezték, hogy részt szeretnének venni a családi napokon. Érdekesség a gumiabroncsgyártó cégnél a várva várt ünnepnap elnevezése: BRIDGESTONság NAP. Mindkét helyszínen fontosnak tartották az egészség- és környezetvédelmet. Ehhez persze csak a programok kisebb része csatlakott szorosan.

A legtöbb azt szolgálta a Bridgestone udvarán és a tatai edzőtáborban, hogy a gyerekek jól érezzél magukat. Mászófal, légvárak, hinták, különféle csúszdák... Uncsi, fiuk és lányok? Ti tudjátok! Akkor legyen VR szimulátor, tollas, foci, teqball, íjászat, lövészet - és ha mindez nem elég, ránduljatok át a virtuális valóságba!

A felnőtteknek is kitaláltak külön programokat, az egészségmegőrzést szolgáló vizsgálatoktól, tanácsadásoktól a félelmetes bagjump ugrásokon át - szabadesés  ejtőernyő nélkül - a népszerű együttesek fellépéséig. A Bridgestone-nál szombaton a Hooligans fokozta a hangulatot, a Güntnernél vasárnap az edzőtáborban délután négytől a Magna Cum Laude edzette a füleket.

Mit lehet még hozzátenni? Jövőre, veletek, ugyanitt! Unalmas ez a kívánság? Manapság egyértelműen nem az. Bíz(z)unk benne, hogy 2023 nyarán újra felhőtlenül szórakozhatnak, játszhatnak a Bridgestone és a Güntner dolgozói. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!