Edzés

2024.04.14. 15:39

Videó: Rubint Réka oroszlányi üzenetét nem érdemes kihagyni!

Mozdulj Oroszlány! címmel szerveztek egész napos programot a bányászvárosban, ahol a sport kapta a főszerepet. No, és persze Rubint Réka, aki egy edzés erejéig formálta a hölgyek alakját.

Kemma.hu

Minden izomcsoportot megmozgatott a híres fitneszedző. Rubint Réka volt az oroszlányi sportnap sztárvendége.

Rubint Réka Oroszlányban
Rubint Réka egy-egy mozdulat erejéig hátrahagyta a színpadot és beállt a tornázó hölgyek közé 
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Nem kevesek örömére, ugyanis az edzés alatt megtelt a szabadtéri színpad és a környéke. A pódium is, ugyanis Réka maga mellé hívott néhány jelentkezőt. Gyerekek és hölgyek gyűrűjében tartott alakreform órát. A több száz kilométerről, Pécsről érkezezett sztárvendég elmondta, nemcsak bemelegített, de izomláza is van a korábbi bemutató után, ami cseppet sem látszott mozdulatain.

Rubint Réka Oroszlányban
A fitneszedző a színpadra hívta a vállalkozó szellemű tornázókat
Fotó: Hagymási Bence / Forrás: 24 Óra

A tőle megszokott lelkesedéssel és buzdítással hajtotta az oroszlányi hölgyeket. Sőt, még azt is hozzátette, a közönség nagyon jó, tisztán látszik a csapaton, hogy nem először találkoznak.

A Mozdulj Oroszlány! sportnapot a XXVI. Civileké a ház rendezvénysorozat keretében szervezték meg április 13-án, szombaton. A hagyományos egyhetes program a civil- és sportegyesületek részvételével zajlik.

Rubint Réka után is színes programokkal készülnek

A XXVI. Civileké a ház programjainak az idén is a Kölcsey ad otthont. Április 12. és 19. között lesznek előadások, találkozók és rendezvények. Április 15-én, hétfőn civil szakmai nap és térségi civil fórum lesz, amit Székely Antal, a Humán Bizottság elnöke nyit meg. Később, 14 órakor kezdődik az Elődeink nyomában című visszatekintő. Április 16-án a Hölgy Klub lesz főszerepben 14 órától, majd Zsombolyai Mária festőművész- és Laurán Judit fotókiállítása kezdődik. Szerdán Egészség-és ezoterikus nap lesz a Dr. Balogh Tibor Alapítvány szervezésében. A nap részeként 14 és 18 óra között díjmentes szűrővizsgálatokra lehet jelentkezni, 17 órától pedig Horváth Szilvia életmód-tanácsadóval lehet találkozni. Április 18-án 14 órától Kistérségi Nyugdíjasklub Találkozó lesz 14 órától, amikor Cserna Andrásné, az Örökifjak Nyugdíjas klub vezetője lesz a házigazda. A zárónapon (péntek) pedig a 35 éves Oroszlányi Bányász Népdalkör lép fel, utána ünnepi népzenei gála kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában