Celebmustra

2024.04.21. 19:50

Fekete Miki majd kicsattant az erőtől, miközben a Viszkis új boltjában jártunk

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az Esztergom mellett éldegélő, viszkis-keramikus, Ambrus Attila, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, valamint a tatabányai Fura Csével a soraiban tevékenykedő Follow the Flow került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Kis híján a kamera bánta Fekete Miki elképesztő erejét

A csolnoki erősember, Fekete László fia, Fekete Miki ismét megmutatta nem mindennapi erejét. Úgy kapta fel a feje fölé a 100 kilós követ, mintha más egy darab téglát emelt volna meg. Az izomkolosszus TikTok-csatornájára videót is közzétett a „könnyed ujjgyakorlatról”. Bár a súly gondot nem okozott Mikinek, az eset végül majdnem szerencsétlenül végződött. A felemelt követ elhajította, amely majdnem a gyakorlatot felvevő kamerára zuhant.

Az oroszlányi bombázót nem akárki őrzi

Kocsis Alexandra már többször posztolt Instáján négylábú kedvencéről. Most ismét közös fotón pózol Max-szal. Az oroszlányi bombázó egyik szeme fénye a kiskutyája. Ez a legújabb fotójukból is tisztán látható, hatalmas közöttük az összhang.

Akarod, hogy a Viszkis rabló tudja a házszámodat?

Ambrus Attila a börtönben tanulta ki a keramikus szakmát, amelyhez vitathatatlanul tehetsége is van amellett, hogy ez a szép, hagyományos a szakma a szenvedélye is lett. Mint arról a Kemma.hu is beszámolt, sok évnyi vásározás után és mellett nemrégiben boltot is nyitott, amelyben még egy kis múzeum is helyet kapott a Viszkis rablóként élt múltjáról. Ambrus Attila most a köcsögök, bögrék, vázák mellett egy újabb különleges portékájára hívja fel követői és leendő vásárlói figyelmét a legfrissebb Instagram-posztjában.

Már nincs messze a Follow the Flow legújabb klippjének premierje

Nincs megállás a tatabányai Fura Csé, Szakács Gergő és BLR alkotta Follow the Flow csapatánál. A népszerű együttes nemrég az Arénában bulizott egy hatalmasat – amiről nemsokára szintén érkezik egy koncertfilm –, most pedig az Instagram-oldalukon fedték fel, hogy április 25-én érkezik következő munkájuk. Erről néhány werkfotót és kulisszák mögötti pillanatot is megosztottak bejegyzésükben.

Ilyen belülről Ambrus Attila boltja - nem csak kerámiák vannak benne

A Viszkis rablóból lett sikeres keramikus, Ambrus Attila újabb fotót osztott meg követőivel az Instagram-oldalán. Az Esztergomhoz közeli Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila Szentendrén nyitott boltot. Az üzletben még múzeum is működik a Viszkis múltjáról, de a portékák miatt is érdemes ellátogatni a boltba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában