Helyi bulvár, celeb

2024.03.31. 14:27

Viszkis kávé is kapható a Viszkis boltjában

Különleges bolt nyílt Szentendrén. A Búbánatvölgyben élő Viszkis és felesége nyitott kis boltot nagypénteken.

Goletz-DeáK Viktória

Megnyílt a Viszkis saját kis üzlete nagypénteken Szentendrén. Ambrus Attila ugyanis hátrahagyva régi életét már évek óta kerámiákat készít, amiket eddig különféle vásárokon és fesztiválokon árult. Most azonban saját üzletet nyitott, ahol ruhákat készítő feleségével közösen árulják portékájukat. 

Különleges bolt nyílt Szentendrén. A Búbánatvölgyben élő Viszkis és felesége nyitott kis boltot nagypénteken.
A kis üzletben a Viszkis életét bemutató relikviák, mint például a jéghoki felszerelése is helyet kapott 
Fotó: Ambrus Attila/Facebook

A Viszkis közösségi oldalán egy kis videóban meg is mutatja az érdeklődőknek a boltot, amiben még egy kis múzeum is helyet kapott, többek között Attila jégkorongos múltjának relikviáival. 

Viszkis kávé is van

– Az elmúlt 12 évnek bejött a termése, legalábbis remélem. Az egésznek az a lényege, hogy valami újat szeretnénk csinálni. Lesz viszkis kávé, lesz sok újdonság. Mindenkit várunk szeretettek és bízunk benne, hogy aki bejön az üzletbe azt ki tudjuk szolgálni – mondta a videójában a Viszkis, akinek életét egy különleges festményen örökítette meg Kostyál Viktor a bolt egyik falán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában