Kerámiák

2024.04.20. 19:13

Akarod, hogy a Viszkis rabló tudja a házszámodat?

Az egykori Viszkisből lett keramikus múltját senkinek nem kell bemutatni. Azt sem új infó Ambrus Attiláról, hogy a börtönévek alatt nem csak szakmát tanult, de jó útra is tért. Most a házszámodra kíváncsi.

Kemma.hu

Ambrus Attila a börtönben tanulta ki a keramikus szakmát, amelyhez vitathatatlanul tehetsége is van amellett, hogy ez a szép, hagyományos a szakma a szenvedélye is lett. Mint arról a Kemma.hu is beszámolt, sok évnyi vásározás után és mellett nemrégiben boltot is nyitott, amelyben még egy kis múzeum is helyet kapott a Viszkis rablóként élt múltjáról.

Ambrus Attila most a köcsögök, bögrék, vázák mellett egy újabb különleges portékájára hívja fel követői és leendő vásárlói figyelmét a legfrissebb Instagram-posztjában.

Az első benyomás mindig fontos... Ez az otthonunkra is igaz

– írja a Viszkisból lett keramikus, hozzátéve, hogy egy szép házszámtábla az éke lehet a háznak vagy a kerítésnek. Kérdés, hányan vállalják be, hogy megadják neki a lakcímüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!