Furcsa

2024.02.15. 16:30

„Galambos Lajos ismét elérhető a Viberen” - ki üzenget a börtönből?

Galambos Lajos tényleg használja a Vibert? A Bors olyan üzenetet kapott, ami erre utal.

Kemma.hu

A mocsai trombitás, Galambos Lajos már majdnem egy éve vonult börtönbe. Lajcsit áram-, gáz- és vízlopás miatt 8 hosszú évnyi bírósági kálvária után jogerősen 3 év 6 hónapra ítélte a bíróság, és egy ideig különféle trükökkel próbálta halogatni a büntetés letöltését. Éppen emiatt egyáltalán nem biztos, hogy kedvezménnyel szabadulhat majd.

A legfrissebb hírekről mi is beszámoltunk, miszerint Lajcsi már idén nyáron szabadulhat, ehhez azonban még közel fél évet biztosan el kell töltenie odabent a berettyóújfalui börtönkórházban. Galambos Lajos ugyanis oda került át Baracskáról, ahol egészségi állapota nem tette lehetővé, hogy egy cellában, rabtársai között töltse le a büntetését.

A fentiek tudatában talán nem meglepő, ha megdöbbentette a Bors munkatársait az a kedd reggeli értesítés, amit a Viber küldött.

Galambos Lajos ismét elérhető a Viberen

Az említett felhasználó profilképén valóban a trombitás látható. Mint azt a Bors megírta, valószínűleg nem arról van szó, hogy Lajcsi a börtönkórházból mobilozgat, sokkal nagyobb az esély arra, hogy a mocsai trombitás rokonai jelentkeztek be a Viberre Lajcsi telefonjáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában