Celeb

2024.01.20. 16:43

Meg is van az időpont? Ekkor szabadulhat Lagzi Lajcsi a börtönből

Amennyiben elfogadják Galambos Lajos reintegrációs kérelmét, néhány hónap múlva el is hagyhatja a börtönt.

Kemma.hu

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, ha minden úgy alakul, ahogy tervezte, idén kilép a börtön kapuján Galambos Lajos. Pontosabban a börtönkórház ajtaján, hiszen a muzsikus az elmúlt kilenc hónapban még egyetlen percet sem töltött cellában.

A Mandiner szerint ez közelebb lehet, mint gondolnánk. Lagzi Lajcsi ugyanis hamarosan benyújtja reintegrációs kérelmét, ami azt jelenti, hogy akár néhány hónapon belül kijöhet a börtönből. Amennyiben elfogadják a kérelmét, akkor néhány hónap múlva el is hagyhatja a börtönt. Ebben az esetben a büntetése utolsó hónapjait otthonában töltheti majd.

Egy-két hónapon belül be kell majd adnia a reintegrációs kérelmet a bv-nek, vagyis hogy a büntetése utolsó 10 hónapját a rácsokon kívül tölthesse. Az esetleges reintegráció alatt nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján az ügyfelemnek, és nem hagyhatja el az otthonát sem, csak kivételes esetekben

– mondta a zenész ügyvédje, Csontos Zsolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában