Üzenet

2023.10.12. 12:41

Az alkoholtól megszabadult, párt még nem keres a felvidéki színész, Molnár Guszti

Sok női rajongó írt az észak-komáromi színész, az alkoholfüggőségétől nemrég szabadult Molnár Gusztáv üzenőfalára. Ez nem véletlen, hiszen vadonatúj fotóval jelentkezett és elgondolkodtató sorokat írt hozzá.

Kemma.hu

Alig pár hónappal ezelőtt hagyta el azt a komlói rehabilitációs intézetet az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül. Ezt bizonyítja az a kép is, amit nemrég tett ki közösségi oldalára. A fotón kalapot visel és szuggesztív módon néz a kamerába.

Ezt írta a képhez: „Nézem ezt a képet saját magamról. Azon gondolkozom, hogy a legnagyobb bátorság az, amikor magadról mered elmondani az igazságot, és nem másokról. Bár nem mindig az igazság a fontos, hanem, hogy mi az igaz. Talán a legnagyobb szabadságot most az adja, hogy felismertem, hogy nekem nem kell mindig boldognak lennem. Nekem szabad néha szomorúságot éreznem. A saját szemem nézem, és ott van benne a múltam, és ha jobban nézem, talán megláthatom a jövőmet is. Apám szeme is az enyém. Ott van mögötte mindenki, akit valaha ismertem. Öregszem, de most már barátom az idő. Ti mit láttok a szememben?”

Sok női rajongó írt kommentet a fotóhoz, akik mind pozitív energiát küldtek a komlói rehabilitációs intézetben 265 napot eltöltött színésznek.

Van aki azt írta, hogy szép szeme van, de két embert lát benne. Az egyik a megbízható, szavát tartó, a másik a link ember. Ő dönti el, melyik mutatja a múltat és melyik a jövőt. Volt, aki megjegyezte, hogy jobban néz ki, mint valaha. Más egy kis huncutságot is kiolvasott a szempárból.

Ilyen hozzászólások árasztották el a színész bejegyzését, ő azonban nemrég óvatosan fogalmazott a Borsnak a magánéletéről. Bevallotta, hogy jelenleg nincs nő az életében, és igencsak óvatos, ha a szívügyekről van szó. Élvezi azt az önismereti utazást, amin részt vesz, elsősorban magán szeretne dolgozni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában