5 hír, 5 híresség

2023.08.20. 20:00

Költözés, véradás, börtön, ének és egészség - mindegyik Insta-posztot látni kell!

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Ezúttal az észak-komáromi kötődésű színésznő, Borbély Alexandra, az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli, a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a börtönbüntetését töltő mocsai trombitás, Galambos Lajos, valamint a tatabányai születésű milliárdos üzletasszony Tomán Szabina került be.

Rómában ünnepeltek Borbély Alexandráék

„Tízhónapos bambínák” – csak ennyit írt csodás ikerlányai tündéri fotója alá Borbély Alexandra. Nem is akárhol készült a fotó, hiszen mint megírtuk: az egykori észak-komáromi diáklány Rómába költözött egy hónapra a családjával.

István, a királyra készült Horányi Juli

Horányi Juli imád éneklős videókat készíteni, most azonban csak lopott perceket tudott erre szánni zs István, a királyra hónapok óta gőzerővel készülő színésznő-jelmeztervező.

„Ha vért adsz, életet adsz” – Így mutatott példát Esztergályos Patrik

Instagram-posztban mutatta meg a napokban a tatai-tatabányai vívó és ex-exatlonos Esztergályos Patrik, hogy mennyire egyszerűen tud valaki életet menteni. Ugyanis félelme ellenére sikerült rávennie magát, hogy ellátogasson egy véradó-központba, ahol lecsapolták egy kicsit a vérét. Mint azt a posztjában is írja: „Najó najó, nem volt ez annyira kellemetlen, sőt ilyen támogató társak mellett észre sem vettem, hogy 10 perc leforgása alatt segítettem másokon!”

Egyre inkább romlik Lagzi Lajcsi állapota

Április végén vonult a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe a tatai mulatós, Galambos Lajos. Úgy kell elképzelni mindennapjait, mint egy kórházban fekvő betegét, akire nővérek vigyáznak. Lagzi Lajcsit 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték víz-, gáz- és áramlopás miatt. Mint ismert, a bevonulása után egy héttel a sztárt mentővel vitték be a berettyóújfalui börtönkórházba, ahonnan ugyan később visszaszállították Baracskára, de máig egészségügyi felügyelet alatt tartják.

Ha könnyed és gyümölcsös reggelire vágysz, akkor érdemes kipróbálnod Tomán Szabina receptjét

Mi a jó a nyárban? Tette fel a kérdést Instagram-posztjában Tomán Szabina. Persze, hogy a gyümölcsök. Ha már gyümölcsök, akkor pedig nem maradhat el sokak kedvenc reggelije, a zabkása. A tatabányai üzletasszony megosztotta követőivel, hogy ő miként szokta elkészíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában