Nyaralás

2023.08.17. 13:00

Tízhónaposak az ikerlányok: Rómában ünnepeltek Borbély Alexandráék

„Tízhónapos bambínák” – csak ennyit írt csodás ikerlányai tündéri fotója alá Borbély Alexandra. Nem is akárhol készült a fotó, hiszen mint megírtuk: az egykori észak-komáromi diáklány Rómába költözött egy hónapra a családjával.

Kemma.hu

Repül az idő: már tíz hónaposak Borbély Alexandra ikerlányai, a kis Elza és Franciska. Ezen alkalomból egy imádnivaló fotót is megosztott róluk Instagram-oldalán a legjobb európai színésznőnek is megválasztott, Jászai Mari-díjas színésznő. A képen Elza és Franciska háttal ülnek egy pléden a füvön, és felhőtlenül játszanak a természetben. 

Ráadásul nem is akárhol ünnepeltek az ikrek, hiszen ahogy megírtuk: régi vágya vált valóra a családnak azzal, hogy augusztusban Rómába költöztek. A komáromi Selye János Gimnáziumban érettségizett színésznő és párja, Nagy Ervin már régebben eldöntötték, hogy Olaszországban töltik nyári pihenőjüket az ikrekkel. 

A színésznő Instagram-fotóin osztotta meg, amikor kezdetét vette a nagy kaland. A sztorikba feltöltött képek egyikén Nagy Ervin és Borbély Alexandra kislánya látható, ahogyan kíváncsian kitekint a repülőgép ablakán, a további fotókból az látszik, hogy nagyon bejön a családnak az olasz életérzés. Ezt bizonyítja, hogy készült egy remek fotósorozat is itáliai hangulatban, amelyhez csak annyit írt sejtelmesen Borbély Alexandra, hogy „Valahol Itáliában”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!