Lelkierő

2023.08.18. 13:18

Rossz hír a börtönből: egyre inkább romlik Lagzi Lajcsi állapota

Április végén vonult a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe a tatai mulatós, Galambos Lajos. Úgy kell elképzelni mindennapjait, mint egy kórházban fekvő betegét, akire nővérek vigyáznak.

Kemma.hu

Lagzi Lajcsit 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték víz-, gáz- és áramlopás miatt. Mint ismert, a bevonulása után egy héttel a sztárt mentővel vitték be a berettyóújfalui börtönkórházba, ahonnan ugyan később visszaszállították Baracskára, de máig egészségügyi felügyelet alatt tartják. Emiatt kérvényeztek jogi képviselőjével otthonápolási őrizetet.

Dr. Csontos Zsolt azt mondta, úgy kell elképzelni Lajcsi napjait, mint amikor valaki kórházban fekszik. Az ügyvéd a sztár állapotáról a Story-nak mesélt, amelyben kiemelte:

– A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!