Celebmustra

2023.07.16. 20:00

Adonisz Viszkis, új klip, üzenet Környéről - ezekről posztoltak celebjeink

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Új családtag

A tatabányai influenszer családjába új négylábú tag érkezett, akit Kunu Alexandra Instagram-oldalán is köszöntött. Néró egyenesen zabálni való.

Adonisz testet villantott a Viszkis

Nyaralni, pihenni ment családjával Ambrus Attila. A medence partjáró üzent követőinek, természetesen kidolgozott felsőtestét sem felejtette el megmutatni.

Kiadatlan dalrészlet

Az esztergomi várszínház igazgatójának lánya nyáron sem pihen. Horányi Juli Instagramján egy újabb kiadatlan számából mutatott részletet a követőinek és rajongóinak.

Új dal a láthatáron

A tatai zenész Pápai Joci már nagyban dolgozik új dalán. Ahogy Instagram-bejegyzésében is írta, már forog a klip. Mindenkit meg fog babonázni új szerzeményével.

Pózolj a Parlamenttel

A népszerű énekes, Kunu Márió felesége, a tatabányai Kunu Alexandra előszeretettel osztja meg népes rajongótáborával, hogy mi történik éppen vele. A gyönyörű influenszer királynő-jelölt éjszaka pózolt a Parlament előtt.

Bebe Környéről üzent nektek

Koncertje előtt csíptük el Bebét, akinek nem kellett kétszer mondani, hogy forog a kamera. Az énekes azonnal magához ragadta a szót, hogy üzenjen nektek.

Az oroszlányi amazon országot vált?

Szandi követője arra volt kíváncsi, hogy a gyönyörű fitneszmodell elhagyja-e az országot, és miért. A szépség elárulta: inkább kétlaki életre készül, hiszen itt és a családja, szereti Magyarországot, így nem is tudná végleg elhagyni. Sokat fognak viszont utazni, és Balin lesznek sokat. 

Nagyot tomboltak a kocsiak

Sterbinszky a közösségi oldalán posztolt a kocsi buliról közös képet a lányával, a szintén DJ Myneával, valamint a tömeggel.

Elolvadsz ettől a fotótól

Az észak-komáromi színésznő Instagram-oldalán posztolt arról, hogy babázni érkezett hozzájuk a nagymama. A kicsikkel örömködő nagymamáról fotót is megosztott Borbély Alexandra.

Árulja a házát a színész

A TikTokon árulja Gaben bőrébe bújva gyönyörű otthonát a tatabányai születésű színész, Reviczky Gábor. Úgy tűnik, a rákbeteg művész jól viseli a kemoterápiás kezeléseket, állapota javul.

Fura Csét a Balatonon is szeretik

Az megvan, amikor Rúzsa Magdi és Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese duettet énekel? A Kék a szívem című dalnak egy hónappal ezelőtt, június 15-én volt a  premierje, amiról mi is beszámoltunk.

Félti a lányát a tatai énekes

Győrbe megy egyetemre Pápai Joci lánya. A tatai énekes félti is Hannát, már olyan is előfordult, hogy elküldte az ismerkedni vágyó udvarlóját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában