Cover

2023.07.15. 20:00

Balatoni stégen szólnak nagyot a tatabányai rapper, Fura Csé szövegei

A feldolgozást a Follow the Flow frontembere, Fura Csé is megmutatta Instagram-sztorijában. A dalt, vagyis mindjárt kettőt az egyben, Sztrehárszki Levente, Sztrehárszki Lili és Gombkötő Sára hozták össze.

Kemma.hu

Sztrehárszki Levente, Sztrehárszki Lili és Gombkötő Sára hozták össze a két dalt

Forrás: Levente Sztrehárszki/YouTube

Az megvan, amikor Rúzsa Magdi és Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese duettet énekel? A Kék a szívem című dalnak egy hónappal ezelőtt, június 15-én volt a  premierje, amiról mi is beszámoltunk.

A dal, ami egy fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet, máris szárnyra kelt. Nemrégiben egy balatoni stégen csendült fel, egy olyan feldolgozásban, amiben egy másik Follow the Flow dalok is tettenérhető. A covert Fura Csé is megosztotta egy 24 órán át elérhető sztoriban az Instagramján.

A Kék a szívem című dal egyszerre szól az autizmussal élőkről és az érintettekhez, hogy ezzel támogassák az elfogadást, és segítsék megérteni, hogyan láthatják a világot az autizmus spektrumzavarban érintettek. Mint arról korábban beszámoltunk, a dal szövegét a tatabányai rapper, Molnár Csaba, azaz Fura Csé jegyzi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában