Színészóriás

2023.07.15. 16:05

Eladja házát és tovább küzd a rák ellen Reviczky Gábor +videó

A TikTokon árulja Gaben bőrébe bújva gyönyörű otthonát a tatabányai születésű színész, Reviczky Gábor. Úgy tűnik, a rákbeteg művész jól viseli a kemoterápiás kezeléseket, állapota javul.

Kemma.hu

Ismét az Üvegtigris legendás Gabenjének bőrébe bújt a népszerű színész, Reviczky Gábor. A 74 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ingatlanját kínálja eladásra. A medencés, mintegy 276 négyzetméteres ráckevei házat 159 millió forintért hirdeti az egykoron az Éless Béla vezette tatabányai Bányász Ifjúsági Színpadon feltűnt művész. A leírás alapján a hat plusz egy szobás, háromszintes otthon csaknem kilenc éven át épült, és nemrég teljes felújításon esett át. A hozzá tartozó 650 négyzetméteres telken pedig varázslatos édenkert található, amit rendszeresen gondoznak.

Azt nem tudni, hogy miért árulja otthonát a népszerű színész, de azt már nyilvánosságra hozta, hogy mégis vállalja a betegsége kezdetén elutasított kemoterápiát. Mint megírtuk: a színművészt prosztatadaganattal diagnosztizálták, majd célzott sugárkezeléssel, valamint alternatív gyógymódokkal küzdött a kór ellen. Ám kiderült, hogy áttétjei vannak, így belátta, hogy muszáj vállalnia a kezelést. Ez egyelőre eredményes, a művész állapota azóta javulást mutat.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!