Sztráda

2024.05.14. 06:14

Kamionbaleset az M1-esen: mindenki aludt a fülkében +videó

Elalvás okozhatta a vasárnap hajnali furcsa balesetet a sztrádán. A kamionbaleset az M1-esen szerencsére nem zárult tragédiával.

Legalapvetőbb tanács a sofőrök számára, ha hosszabb útra mennek és fáradtnak érzik magukat, akkor álljanak meg pihenni. Ezt nem tehette meg az a kamionos, aki nagy valószínűséggel elaludt a fülkében és éjszaka lehajtott a sztrádáról. A kamionbaleset az M1-esen történt vasárnap hajnalban.

Kamionbaleset az M1-esen

Az esetet az MKIF Zrt. kamerája is rögzítette. A videót közösségi oldalukon osztották meg. Mint bejegyzésükben írták, gyér volt a forgalom és az idő is száraz. A felvételen jól látható, hogy a kamion egyenletes tempóban,  egyenes vonalban a rézsű felé veszi az irányt, majd átszakítja a szalagkorlátot és az árokba hajt. 

Mint kiderült, a fülkében ketten utaztak, azonban mindketten elaludhattak. Ezért már csak akkor érzékelhették a bajt, amikor már darálták a szalagkorlátot. A szerencsétlen eset során a kamion 70 folyóméter korlátot és 100 négyzetméter rézsűt rongált meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában