Miss Influencer

2023.05.02. 18:00

Továbbjutott: a tatabányai bombázó anyuka lehet az első influenszer királynő

A tatabányai Kunu Alexandra is bekerült a Miss Influencer Hungary TOP 50 versenyzői közé.

Kemma.hu

Forrás: Kunu Alexandra/Instagram

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Kunu Alexandra is elindult a Miss Influencer Hungary címért. A több mint 75 ezer követővel rendelkező 24 éves szépség újabb lépést tett afelé, hogy megnyerje a versenyt, ugyanis bejutott a legjobb 50 közé. Csakúgy, mint a Barátok Köztből megismert Szabó Kitty édesanyja.

Alexandráékat május 5–7. között felkészítő tábor várja Mosonmagyaróváron. Rengeteg gratulációt és szívecskés emotikont kapott a fiatal anyuka éppúgy, mint a bombázó, immár nagymama. 

A Miss Influenszer fináléját május 13-án rendezik meg Budapesten, ahol akár még a sztármamit is láthatjuk. A díjazás 5 millió forint és egy két személyes all inclusive út Dubajba. A verseny zsűrijében Kabát Péter, Vasvári Vivien, Szabó András Csuti, Rubint Réka, valamint a Cápák Közöttből is ismert milliárdos vállalkozó, befektető, Balogh Levente kapott helyet. 

Mint korábban írtuk, Kunu Alexandra férje a népszerű énekes, Kunu Márió, akinek legújabb klipjében is főszerepet kapott. A Dili vagyok című slágergyanús szerzemény videoklipje három napja került fel a videomegosztó portálra és már több mint 108 ezren tekintették meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában