Verseny

2023.04.08. 14:08

Bombázó ötvenes: a tatabányai ex-Barátok közt-sztár anyukája is lehet az év Miss Influencere

Szabó Kittinek, a Barátok közt egykori, tatabányai származású színésznőjének az anyukája is jelölt a Miss Influencer Hungary versenyen.

Kemma.hu

A tatabányai Szabó Kitti édesanyja bejutott a Miss Influencer Hungary tehetségkutató verseny legjobb 100 indulója közé, aki nemrégiben kezdett influenszer karrierbe. Szabó Kitti sokaknak a Barátok közt Lindájaként, Bartha Zsolt lányaként lehet ismert, azonban nem emiatt tett szert igazi népszerűségre. 2018-ban ugyanis elindította YouTube csatornáját, aminek ma már 147 ezer feliratkozója van, emellett Instagramon is nagyon aktív, hiszen ott 83 ezer követővel rendelkezik.

Április 5-én kerültek ki a miss_influencer_hun Instagram oldalra a top 100 influenszer képei, akik közül majd a végső győztes is kikerül. A középdöntőbe jutás is ezekhez a képekhez kapcsolódik, ugyanis két kategória alapján lehet továbbjutni:

  • Minél több szavazatnak kell érkeznie a kollaborációban posztolt képedre (1 like = 1 szavazat, 1 komment = 1 szavazat)
  • A szombaton delegálásra kerülő márkáknak gyártott tartalmak minősége, mennyisége és kreatív mivolta 

Április 22 -én aztán a Tropicariumban egy sajtótájékoztató keretén belül bemutatják azokat a lányokat, akik bejutottak a top 50-be, majd május 5-7. között felkészítő tábor várja őket Mosonmagyaróváron. A finálét május 13-án rendezik meg Budapesten. A díjazás 5 millió forint és egy két személyes all inclusive út Dubajba. A zsűriben pedig helyett kapott Rubint Réka, Vasvári Vivien, Bolyki Lilla, Kabát Péter, Szabó András Csuti, valamint Balogh Levente.

Szabó Kitti anyukája egyébként nemrég töltötte be az 50. születésnapját, amit a család egy nagy partival ünnepelt meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában