Miért ne?

2023.05.04. 06:58

Rácz Gergő a legnagyobb troll: nem is „Horányi Juli helyszínén” forgatott klipet +VIDEÓ

Ha végignézed Rácz Gergő és kedvenc duettpartnere, Orsovai Reni új videóklipjét, és nem találod benne azt a kastélyt, aminél Horányi Juli és Ruzsa Magdi klipje is forgott, és ami előtt Gergőék ravaszan pózba vágták magukat egy fotó erejéig, hogy azzal teletolják a fél internetet, szóval ha nem látod a kastélyt a klipben, nem benned van a hiba. Tényleg nincsen benne egyáltalán.

Kemma.hu

Jó az új klip, na de hol a kastély?

Forrás: YouTube/Gergő Rácz

Be kell vallanunk, mi magunk is felültünk a tréfának, amivel Rácz Gergőék verték át a magyar médiát. Konkrétan annak, hogy Rúzsa Magdi után ők is azon a helyszínen forgattak klipet, amin korábban az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli is. Aki durván ki is akadt és fakadt az interneten az egybeesés miatt, mondván, nem hiszi el, hogy véletlen lenne, hogy Magdi Elmegyek című dalához készült videója „egy az egyben ugyanaz”, mint az ő Sebzetten című klipje. Juli végig is vezette, hogy a snittek, a koncepció, a beállítások, de még a fényelés is az ő videójából lett másolva.

Aztán, amikor már majdnem lecsillapodott a cicaharc, Rácz Gergőék saját klippremierjük promotálásakor ennek a botránynak a tetejére állva, onnan egy nagyot kiáltva tettek ki egy fotót a netre. Egy fotót, amin az ominózus kastély előtt pózolnak Orsovai Renivel közösen. Az internet, és vele együtt a magyar média pedig felült nekik.

Zseniális húzás volt. Ötcsillagos trollkodás és hatcsillagos reklámfogás. A klipben, amit még az is epekedve várt a balhé miatt, aki amúgy nem, ugyanis nyoma sincs a kastélynak. Nézzétek meg, hadd emelkedjen a megtekintések száma. Megérdemlik. Jár az is, meg a taps.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában