Olaj a tűzre

2023.05.01. 09:41

A botrány folytatódik: Rúzsa Magdi után Rácz Gergő is „Horányi Juli helyszínén” forgatott klipet

Komolyan kérdezzük: nincs az országban más forgatási helyszín? Ács, Bajna, Esztergom, Gyermely, Kisbér, Komárom, Tata... csak hogy komárom-esztergomi kastélyokat említsünk.

Kemma.hu

Ahogy a Tankcsapda mondja: „...ez az a ház.”

Forrás: Rácz Gergő/Facebook

Újabb énekes forgatott klipet a Horányi Juli és Rúzsa Magdi között kipattant klipbotrányból elhíresült épületnél. Alig két héttel a facebookos üzengetésekben kibontakozott cicaharc után Rácz Gergő is beszállt a buliba. Az előadó új klipjének egyes jelenetei is ugyanott játszódnak, sőt: a videóban tűz is van. 

Pedig már épp kezdtek csillapodni a kedélyek, ám Rácz Gergő klipje, amelynek ma este 6-kor lesz a premierje, olaj lehet a tűzre. Apropó tűz. Printscreeneltük Gergő Insta-sztorijából azt a jelenetet, ahol lángok látszanak. Még egy egyezés.

Rácz gergő klip
Ugyanaz a ház, ugyanaz a tűz?
Forrás: Rácz Gergő/Instagram

Mint arról korábban beszámoltunk, az esztergomi várszínház direktorának lánya, Horányi Juli a Facebookon akadt és fakadt ki a saját és Rúzsa Magdi klipjének hasonlósága miatt. Juli azt állította, hogy Rúzsa Magdi Elmegyek című videója egy az egyben ugyanaz, mint saját, 2 hónappal korábban megjelent Sebzetten című klipje. Végigvezette, hogy a snittek, a koncepció, a beállítások, de még a fényelés is az ő klipjéből lett másolva.

Horányi Juli egy Insta-videóban össze is hasonlította a két klipet, amelyben valóban az látszik, hogy a kellékek: az autó, a tűz, de még a helyszínt adó kastély is az ő klipjére hajaz, ami szerinte nem lehet véletlen.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen lenne...

– fogalmazott Juli, amire Rúzsa Magdi is reagált a Facebookon. A klipet gyártó cég azonban egyáltalán nem akart nyilatkozni, pedig sokak szerint is ők a felelősek a történtekért, nem a két énekesnő.

A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng( teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm).

– írta Magdi, aki a mondandóját azzal zárta, hogy ő inkább a „megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel” Krisztusi példát követve igyekszik lereagálni a dolgot, ezért arra kéri a követőit, hogy ha van pár percük, kattintsanak Juli videójára is. Horányi Julit, aki egyébként azt is elmondta, hogy tervezi jogi útra terelni az ügyet, azonban bántotta Rúzsa Magdi reakciója.

És úgy néz ki, ebbe az elmérgesedett helyzetbe száll be ma este Rácz Gergő. Az előadó szombaton dobta be közösségi oldalán a kis túlzással, de az ügyben mindenképpen atombombának nevezhető posztját. A bejelentés szerint Gergőnek új klipje érkezik állandó duettpartnerével, Orsovai Renivel.

Gergő mindezt azonban egy, a videóból kifotózott jelenettel tudatta, amin hogy, hogy nem, de ugyanaz a kastély látható, amit Juli és Magdi klipjéből már jól ismerhetünk. Mint arról a Ripost is beszámolt, a hasonlóság azonnal feltűnt a kommentelőknek is.

Ajajjjjjj! Tűz lesz benne? Szegény Juli, mindenki utánozza! Várjuk a klipet!

De volt aki már előre várta a tüzet is Gergő videójában.

Nézem, honnan olyan ismerős az a ház, és hát... remélem, ebben a klipben nem lesz kesztyű meg tűz, mert akkor megint balhé lesz.

A helyzet valóban érdekes és kínos. Jó lenne tudni, milyen munkamódszerrel dolgoznak a hazai rendezők. Beírják a GPS-be, hogy kastély, és csak ezt a találatot dobja ki? Ha igen, segítünk: Ács, Bajna, Esztergom, Gyermely, Kisbér, Komárom, Tata... csak hogy komárom-esztergomiakat említsünk.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában