Celebmustra

2023.04.09. 20:00

Dögös bombázók, berobbanó új dal - ezekről posztoltak celebjeink

Megyénk hírességei ezen a héten sem hagytak bennünket posztok nélkül. Íme, elhoztuk nektek a legjobbakat!

Kemma.hu

Káprázatos táj

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a volt esztergomi főiskolás, Suhajda Szilárd belevágott élete eddigi legkomolyabb expediciójának. Palck nélkül mássza meg a Mount Everest csúcsát. Legújabb bejegyzésében egy varázslatos képet osztott meg követőivel, melyen az Ama Dablam oldalából a Mount Everest (8848 méter), jobbra a Lhoce (8516 méter) látható.

Varga Irénkéből Party Baba lett

A piliscsévi TikTok-influenszer 9 napja jelentkezett legújabb dalával a YouTube-on. A Party Baba című nóta már 140 ezres megtekintésnél jár.

Áldott húsvét

Az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő televíziós riporter, Vujity Tvrtko közösségi oldalán egy fotóval kívánt áldott ünnepeket minden követőjének, valamint köszönetet mondott azért, hogy mindig együtt lehet rajongóival.

Dögös fekete

Az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, az ismert énekes Horányi Juli dögös szettben köszöntötte a nyuszit közösségi oldalán. Szexi fotójával kívánt jó húsvétot mindenkinek.

Bomba formában az oroszlányi amazon

Kocsis Alexandra Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen edzés közben látható. A képsorokat elnézve az egészen biztos, hogy az oroszlányi szépség kicsattanó formában van. A videóhoz annyit írt, a fitness többet ad, mint hinnéd, csak csináld!

Bombázó ötvenes

Szabó Kittinek, a Barátok közt egykori, tatabányai származású színésznőjének az anyukája is jelölt a Miss Influencer Hungary versenyen.

Merész villantás

Pap Dorci, Esztergályos Patrik exbarátnője olyat dekoltázst villantott a Zsákbamacskában, hogy Pápai Joci és Majka is alig jutottak szóhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában